top of page

SEC ACADEMY             VOOR 2024 ZIJN ER HELAAS GÉÉN STAGEPLAATSEN MEER BESCHIKBAAR...WIJ ZITTEN VOL :)


Welkom bij SEC ACADEMY....we maken graag samen met jou het positieve verschil qua opleidingen...

Wij hebben als missie om het niveau qua opleiding en vooral de begeleiding op de stageplek voor een ieder die in de beveiliging aan de slag wil naar een hoger plan te brengen.   Immers, een goede studiebegeleiding helpt je om op de langere termijn met veel plezier dit beroep te blijven uitoefenen... zo is onze gedachte daarbij. Het gaat ons om jou. Tijdens alle opleidingen sta jij centraal om het beste uit je naar boven te halen.

ESO:
Sinds medio eind 2018 leiden wij gemotiveerde mensen op tot Evenementenbeveiliger via een ESO-Cursus.

Als ESO-gecertificeerde Opleidingsinstelling met SVPB-Praktijkopleiders bieden we zowel de Theorie als het Praktijkgedeelte aan. Dat heeft als voordeel dat je, na het behalen van de Theorie óók je Praktijkstage gaat lopen bij SEC.  Tijdens je Praktijkgedeelte ontvang je een ruime stagevergoeding. Aan deze opleiding zitten (examen)kosten verbonden. Deze worden met je doorgesproken bij aanmelding.

BEVEILIGER 2:
Het is mogelijk om de verkorte opleiding tot Beveiliger 2 bij ons te doen volgen. Tijdens je Praktijkgedeelte ontvang je een ruime stage-vergoeding. Aan deze opleiding zitten (examen)kosten verbonden. Deze worden met je doorgesproken bij aanmelding.


STAGE BEVEILIGING NIVEAU 4 COORDINATOR/LEIDINGGEVENDE:
Wij bieden beperkt de mogelijkheid om onder leiding van onze coaches de MB0 Stage Beveiliger Niveau 4 Coördinator/Leidinggevende bij ons te doorlopen.  Onder strakke, deskundige maar plezierige begeleiding loodsen we je door de 20 weken stage heen en helpen we je met de opdrachten voor het behalen van een mooi eindresultaat. Een goed resultaat is immers de basis voor je verdere toekomst...
SEC ACADEMY heeft een SBB accreditatie en een samenwerking met ROC Friesche Poort te Leeuwarden. 


BHV / IBT-TRAININGEN:
Voor onze eigen security-crew organiseren we regelmatig cursusdagen.  Zo verzorgen we intern BHV-Cursussen (NIBH niveau)en IBT-Trainingen in samenwerking met derden. 
Op die wijze blijft onze crew bij met de huidige ontwikkelingen en gaan ze met nog meer werkplezier dagelijks aan de slag. 
 
Meer informatie over één of meer van bovenstaande opleidingen/trainingen?
Mail ons: info@securityeventcrew.com

bottom of page